3 motive pentru care ai nevoie de banda de mascare 2321 cand vopsesti

3 motive pentru care ai nevoie de banda de mascare 2321 cand vopsesti

Cand ai de vopsit o casa intreaga, fiecare colt, fiecare finisaj, fiecare prag sau imbinare dintre perete si pardoseala se poate dovedi o bataie de cap, daca nu sunt bine protejate. Chiar daca vopsirea, in ulei sau in lavabila, se face cu grija, posibilitatea stropirii altor suprafete si depasirea limitelor aproape inevitabile.

De aceea, ai nevoie de o banda adeziva care sa delimiteze exact zonele, care sa mascheze si sa protejeze suprafetele. Pe scurt, ai nevoie de banda de mascare 2321, de la 3M. De ce? Mai jos ai trei motive pentur care aceasta banda este indispensabila atunci cand vopsesti sau zugravesti.

1.      Se lipeste integral, lasand o linie perfect dreapta

Majoritatea benzilor asa-zise de mascare nu se lipesc integral. Ceea ce inseamna ca atunci cand treci cu pensula sau rola peste ele, vopseaua se strecoara pe sub marginea ei, lasand la dezlipire o linie iregulata si suprafata patata.

Banda de mascare 2321 a fost conceputa pentru o lipire totala. Astfel, la o simpla trecere si apasare cu mana de-a lungul benzii, adezivul se activeaza si lipseste complet banda.

2.      Se dezlipeste cu usurinta, fara sa se rupa, fara sa lase urme

O alta problema pregnanta a benzilor obisnuite de mascare este reziduul de adeziv pe care il lasa in urma, dupa dezlipire. Suprafata trebuie curatata cu substante speciale pentru a reveni la starea ei initiala, insa, din pacate, nu de fiecare data se reuseste acest lucru.

Deoarece are o cantitate de adeziv mai mica decat benzile standar de mascare, banda 2321 se dezlipseste cu usurinta fara a lasa urme, lasand in schimb suprafata curata ca inainte de aplicare.

3.      Este din hartie tratata rezistenta si la vopsele pe baza de apa

Vopselele moderne pe baza de diversi activatori sau pe baza de apa s-au dovedit o problema pentru multe tipuri de benzi de mascare deoarece acestea se umezeau, alterandu-si astfel forma. Mai mult, unele dintre ele se prindeau de peria cu vopsea, lipindu-se apoi de perete, lasand urme inestetice.

Banda de mascare 2321 este tratata special pentru a evita astfel de situatii. Banda este rezistenta la vopsele pe baza de apa, diversi factori chimici si la temperaturi de pana la 70 °C.

 0 Comentarii la "3 motive pentru care ai nevoie de banda de mascare 2321 cand vopsesti"

Scrie un comentariu

Numele tău:
 
Comentariul tău:
Notă: HTML nu este interpretat!