Cum sa-ti eficientizezi munca folosind benzile de marcare 3M

Cum sa-ti eficientizezi munca folosind benzile de marcare 3M

Cum ar fi munca ta daca ar exista o solutie care sa te ajute sa distingi dintr-o singura privire diferite cabluri si sursele lor, sau daca ar exista un cod de culoare pentru amalgamul de tevi care trec prin subsol? Cum ar fi daca fiecare departament in parte si directia inspre el ar putea fi semnalizata printr-o simpla linie colorata?

 

Solutia: codurile de culoare

3M a creat banda de marcare 764i ca o solutie universala si eficienta pentru toate aceste intrebari. Folosind gama de culori variata, banda de marcare poate fi aplicata ca si cod de culoare pentru o multime de situatii, atat in domeniul industrial, cat si in cel particular.

Culorile benzilor 764i sunt vii si ies usor in evidenta. In plus, pentru ca sunt flexibile si se muleaza usor pe orice suprafata ele pot fi aplicate si pe contururile rotunjite, fiind o solutie optima pentru semnalizarea si marcarea tevilor, tuburilor sau cablurilor.

 

O gama diversa de aplicatii

Banda de marcare 764i a fost creata cu grad de rezistenta la uzura, umiditate si chimicale, ceea ce o recomanda pentru aplicatii in zonele intens circulate ca elemente de directionare. De asemenea, benzile de marcare pot fi aplicate ca si linii de demarcare pentru spatiile sau masinile cu grad ridicat de risc si directionare a zonelor in cadrul depozitelor.

Mai mult, folosind cele mai stridente culori din gama benzilor de marcare 764i poti semnaliza cu usurinta alarme, diverse echipamente, extinctoare, etc.

Eficienta se masoara si post-utilizare, de aceea banda adeziva de marcare poate fi inlaturata cu usurinta, fara a lasa urme de adeziv. Astfel, odata ce reparatiile necesare au fost facute, sau codul de culoare a fost schimbat, banda poate fi inlocuita rapid si fara necesitatea unei curatiri a spatiului de reziduurile lasate de benzile obisnuite.


O banda de marcare pentru profesionisti

Fie ca lucrezi intr-un mediu industrializat, intr-un depozit sau doar doresti sa ai propriul garaj organizat, produsele 3M de marcare se dovedesc a fi cea mai buna alegere pentru astfel de aplicatii.

2 Comentarii la "Cum sa-ti eficientizezi munca folosind benzile de marcare 3M"

Vasile B Pe 26.01.2016
Folosesc cu incredere Răspundeți la acest comentariu
Daniel M. Pe 26.01.2016
...
Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)

Scrie un comentariu

Numele tău:
 
Comentariul tău:
Notă: HTML nu este interpretat!