Politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate

1.1 MDG XARRO PREMIUM SRL colecteaza date cu caracter personal si date cu caracter special (CNP), pe paginile Siteurilor sale, numai cu acordul voluntar al Membrului sau al Clientului, in urmatoarele scopuri:
•    validarea, expedierea si facturarea comenzilor catre acesta;
•    rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda sau un contract, la serviciile sau produsele achizitionate de catre acesta;
•    pentru a asigura accesul acestuia la servicii si produse;
•    trimiterea de newslettere si/sau alerte periodice, prin folosirea postei electronice (e-mail, SMS) si/sau prin apel telefonic;
•    contactarea acestuia, la cererea sa voluntara;
•    contactarea acestuia, in chestiuni de Relatii cu Clientii;
•    scopuri statistice.
Prin crearea Contului, fiecare Membru sau Client si-a exprimat consimtamantul ca MDG XARRO PREMIUM SRL sa colecteze si sa adminstreze datele acestuia cu caracter personal, in conditiile si cu respectarea prevederilor Legii 677/2001.
Oricare Membru sau Client are dreptul de a obtine de la MDG XARRO PREMIUM SRL, printr-o cerere scrisa, semnata si datata, in mod gratuit:
a) confirmarea faptului ca datele care il privesc sunt sau nu sunt prelucrate de acesta
b) dupa caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, in special a datelor incomplete sau inexacte;
c) dupa caz, transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii;
d) notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele a oricarei operatiuni efectuate conform lit. b) sau c), daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat. 
În virtutea înregistrării voluntare pe websitul banda3M.ro sau a accesarii (comandarii) produselor/serviciilor
MDG XARRO PREMIUM SRL, Membrul sau Clientul este de acord cu (işi dă consimţământul pentru) procesarea datelor cu caracter personal de către MDG XARRO PREMIUM SRL în propriul sistem informatic, atât manual cât şi automat, în scopurile enunţate la punctul 1.1, în conformitate cu art.5 alin.1 dinLegea nr. 677/2001 privind protectia si prelucrarea datelor personale. Dacă Membrul sau Clientul nu este de acord cu prelucrarea datelor sale personale de catre MDG XARRO PREMIUM SRL, acesta are dreptul de a nu utiliza website-ul şi de a nu oferi companiei MDG XARRO PREMIUM SRL date cu caracter personal.
Oricare Membru sau Client are dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, prin transmiterea catre MDG XARRO PREMIUM SRL a unei cereri intocmita in forma scrisa, datata si semnata ca date care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare. In caz de opozitie justificata prelucrarea nu mai poate viza datele in cauza.
Oricare Membru sau Client are dreptul de a se opune in orice moment, in mod gratuit si fara nici o justificare prin transmiterea catre MDG XARRO PREMIUM SRL a unei cereri intocmita in forma scrisa, datata si semnata, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct, in numele operatorului sau al unui tert, sau sa fie dezvaluite unor terti intr-un asemenea scop. 

1.2. MDG XARRO PREMIUM SRL poate sa colecteze involuntar si alte date (adresa IP, ora vizitei, locul de unde se face accesul, nume si versiune browser internet, sistem de operare, inclusiv alti parametri) furnizati de catre browser-ul internet prin intermediul caruia se face accesul la site si pot fi folosite de catre MDG XARRO PREMIUM SRL pentru a imbunatati serviciile oferite Clientilor sau Utilizatorilor sai, sau cu scop statistic; exceptie face cazul in care sunt incalcate Termenii si Conditiile, in eventualitatea cazului in care rezultatul actiunilor Membrului/Clientului contravine intereselor sau produce pagube de orice natura de partea MDG XARRO PREMIUM SRL si/sau al eventualilor terti cu care MDG XARRO PREMIUM SRL are contracte de parteneriat in acel moment. De asemenea, MDG XARRO PREMIUM SRL utilizează sondaje care sunt trimise prin e-mail sau puse la dispoziție pe site, pentru colectarea de date demografice despre Client, profil și alte date legate de preferințele și comportamentul consumatorilor; MDG XARRO PREMIUM SRL folosește, de asemenea, studii de satisfactie a clientilor privind serviciile conexe ale MDG XARRO PREMIUM SRL. Astfel de date sunt folosite pentru a studia preferințele consumatorilor și pentru efectuarea analizelor statistice, ambele folosite in scopul adaptarii ofertei la asteptarile clienților MDG XARRO PREMIUM SRL. Clientul poate oferi întotdeauna astfel de date în mod voluntar și poate renunta în orice moment la participarea in cadrul sondajului fara furnizarea datelor si fara niciun impact negativ asupra sa in cazul manifestarii dreptului de renuntare.

1.3. Clientul are dreptul de a se opune in limitele prevazute de Termeni si Conditii colectarii datelor sale personale si sa solicite stergerea acestora, revocandu-si astfel acordul dat pentru document, si renuntand astfel la orice drept implicit specificat in acesta si fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata pretinde celeilalte daune-interese.

1.4. Pentru exercitarea drepturilor conform art. 6.3, Clientul sau Membrul se va adresa MDG XARRO PREMIUM SRL, prin accesarea uneia din modalitatile stipulate in Termeni si Conditii.

1.5. Folosindu-se de formularele disponibile pe site, Clientul sau Membrul are dreptul de a modifica datele pe care le-a declarat initial pentru a reflecta orice modificare survenita, in cazul in care aceasta exista.

1.6. Politica de confidentialitate MDG XARRO PREMIUM SRL se refera doar la datele furnizate voluntar de catre Client sau Membru exclusiv pe site. MDG XARRO PREMIUM SRL nu raspunde pentru politica de confidentialitate practicata de catre oricare alt tert la care se poate ajunge prin legaturi, indiferent de natura acestora, in afara siteului.

1.7. MDG XARRO PREMIUM SRL se obliga ca datele colectate ale Clientului/Membrului sa fie folosite numai in conformitate cu scopurile declarate si sa nu faca publica, sa vanda, inchirieze, licentieze, transfere, etc. baza de date continand informatii referitoare la datele cu caracter personal sau special ale Membrului/Clientului vreunui tert neimplicat in indeplinirea scopurilor declarate.


1.8. Exceptie de la prevederile aflate in Termeni si Conditii va face situatia in care transferul/accesarea/vizualizarea/etc. este ceruta de catre organele abilitate in cazurile prevazute de reglementarile in vigoare la data producerii evenimentului.

1.9. MDG XARRO PREMIUM SRL garanteaza ca datele personale ale unui Utilizator, colectate prin intermediul formularului de contact, vor fi folosite numai pana la solutionarea problemei comunicate de acesta, dupa care vor deveni date cu caracter exclusiv statistic.

1.10. MDG XARRO PREMIUM SRL nu raspunde pentru defectiunile care pot periclita securitatea serverului pe care este gazduita baza de date care contine aceste date cu caracter personal.