Despre Noi

MDG Xarro Premium este o companie tânără care reprezintă, pe partea de vest a României, brandul internaţional de benzi adezive şi materiale abrazive 3M.


Viziune

Dorim să reflectăm brandul 3M, nu doar în calitatea premium a produselor pe care le oferim, ci şi în etica şi modul nostru de comunicare şi relaţionare. De aceea, tratăm fiecare client ca un partener, cautând să oferim soluţii rapide, relevante şi personalizate, fie că este vorba de o comandă particulară ori una care necesită o logistică specială.

Avantajul nostru principal este că suntem o companie, care are în spate o echipă experimentată, ce cunoaşte foarte bine produsele, ceea ce înseamnă comenzi rezolvate mai rapid, flexibilitate mai mare şi o dorinţă puternică de a ajunge în cel mai scurt timp în preferinţelor colaboratorilor noştri.


Valori

Disponibilitate. Suntem alături de clienţii noştri pentru  a soluţiona toate cerinţele, chiar şi cele mai extravangate.

Determinarea. Fiecare oportunitate de colaborare ne motivează să găsim cele mai bune soluţii din gama noastră de produse.

Dedicare. Pentru ca în spatele fiecarui business stau oameni, echipa noastră este implicată în dezvoltarea de relaţii care să construiască colaborări de durată, cu rezistenţă îndelungată, la fel ca benzile adezive pe care le comercializăm.